Начало Биография Галерия Интервюта Музика Връзки За сваляне Форум За нас
 

 

 

Трудно ще откриеш недостатъците и слабите страни на Виктория. Не че се прикрива, по-скоро в железния й характер няма място за тях. Родена да побеждава, Виктория е възпитала в себе си дисциплина, ред, организираност, все черти, присъщи само на успелите хора. Но те не я спасиха от нервен срив и не я превърнаха в ледена принцеса. Защото, както сама казва – „когато е работа, да е работа, когато е друго, да е друго“.

 

Очакваше ли Star Academy да завърши по този начин? Марин, а не ти или Ивайло като победител?
- Една седмица преди края на шоуто двете с Вяра бяхме абсолютно сигурни за крайния резултат - че Марин ще бъде победител.

 

Вие двете сте знаели или поне предполагали кой ще е финалист, а Ивайло беше изненадан, че дори шокиран?
- През последните две седмици всички отбягвахме да говорим за това кой ще бъде пръв, защото се изнервяхме. Самият Ивайло ни помоли да избягваме темата, защото не му действало добре. Може би е смятал до последния момент, че ще победи.

 

Достойна конкуренция ли имаше в лицето на Ивайло, Вяра и Марин?
- Радвам се, че Марин успя да се стегне и да победи, въпреки че на моменти ме дразнеше със своята лигавщина. Вяра пък беше първият човек на кастинга, с когото се запознах, и веднага си паснахме. Колкото до Ивайло – тъй като трябваше все пак да съжителстваме заедно, аз се примирявах с характера му, за да не се стига до конфликти.

 

Какво ти попречи да стигнеш до Кан?
- Може би хората си направиха погрешни изводи за мен заради колебливостта ми – Деян или Симон. Трудно ми беше да реша дали да покажа чувствата си към Деян, или да запазя уважението си към Симон. Това мое дълбокомислие сигурно се е приело като двуличие. Сигурно загубих гласове и защото започнах връзка в Къщата.

 

По средата на шоуто ти внезапно реши да излезеш. Ще обясниш ли защо?
- Нервен срив може би. През цялото време напрежението вътре беше жестоко. Пък и не е лесно да издържиш затворен толкова дълго време.

 

Как така точно в този стресов за теб момент баща ти влезе в Къщата?
- Аз бях много изненадана от неговото свиждане. Не съм го замисляла, просто не бях се възползвала до този момент от времето си за свиждане.

 

Той ли те убеди да останеш?
- Баща ми ме вдигна духом и ме нахъса да остана вътре. Семейството ми е много важно за мен, най-дългото ми разделяне с тях беше, когато бях в Корея.

 

Техните планове за теб съвпадат ли с твоите амбиции?
- Те са щастливи и доволни от това, което се случва с мен. Едно и също искаме, но те винаги са ме оставяли аз да решавам накъде да тръгна.

 

Кой в семейството ти е музикален?
- Баща ми, той пее страхотно, въпреки че никога не се е учил.

 

Какво ти казаха след края на шоуто?
- Общо взето, подкрепящи неща. Да не съжалявам за нищо, че се гордеят с мен и че е важно оттук нататък какво ще правя.

 

Смъмриха ли те за Деян?
- Не, точно обратното. И двамата с майка ми казаха – „Божа работа, каквото се случило, случило“. Да махна с ръка и смело напред.

 

Ще вземеш ли Деян със себе си в това „смело напред“?
- Да, предполагам. Не обичам да казвам нещо, което не е 100 % сигурно. Видяхте сами какви неща се случиха. Доказателство е това, което стана между мен и Симон, между Деян и Мариела. Човек никога не знае какво ще стане.

 

Защо точно Деян?
- Той е много романтичен и аз ценя това негово качество. Той е пълна противоположност на изкуствения външен вид на мачо, който създаде.

 

Фатално привличане или просто обстоятелствата ви събраха?
- Всичко това заедно. Още повече, че дори Деян каза, че няма да ми обърне внимание, ако ме срещне някъде на улицата. Предполагам, че и за мен важи същото. Съжителството ни заедно ни позволи да се опознаем по-добре и ни накара да погледнем по-дълбоко в другия. През цялото време вътре в Къщата той се държеше много отговорно и стабилно, той е човек, на когото мога да се опра. Не пренебрегвам и таланта, и визията му естествено. Въобще цялата му същност ме привлече.

 

Какво иска Вики от бъдещето?
- Искам да продължа да правя музика, която да радва хората, да издавам хитове. И Деян, Деян и пак Деян.

сп. „Блясък“, бр. 30/2005 г.

 
 

Посетители които разглеждат тази страница: 1

 

 
БГ Топ