Начало Биография Галерия Интервюта Музика Връзки За сваляне Форум За нас
 

 

 

БЕЗ ЗВЕЗДИ
НА
КОНЦЕРТА
НА
„СТАР АКАДЕМИ“

Нито една знаменитост от шоубизнеса не подкрепи талантите от „Стар Академи“ на финалния им концерт в зала № 1 на НДК. Мнозина очакваха да се появи поне водещата на лайвовете на Академията Мария Илиева, но на първите редове бе видяна само Алис Боварян, която бурно аплодираше възпитаниците си. Въпреки звездната липса залата бе достатъчно пълна с фенове, близки, приятели и роднини на талантите. На най-голям успех се радваха двойките от тв къщата в Бояна – Деян и Вики, Даниел и Мариела. Еуфория предизвикаха също така финалистите Вяра, Ивайло и Марин. Иво едва не преживя поредната си творческа криза, след като се появи на сцената с подарения му от организаторите на финала мотопед. Ямболията артистично падна от него, облечен в анцуг. След това остана по бял потник, но за разлика от онзи на Деян, ефектът на бельото върху тялото на Иво бе по-скоро смехотворен.
След изпълнението си той реши да попита пет пъти: „Искате ли ме?“, а публиката пет пъти му отвърна ясно и категорично: „НЕ!“.
Като истински професионалист ямболията реши да покори онези, които не го харасвет с песен на „Куин“. Ефект определено имаше. Веднага след това талантът наистина се скри зад кулисите. Но за малко. Паузата беше само за да се преоблече и да се появи с бял костюм и с Клавдия под ръка.
Сливенската перла видимо е напълняла, но пък е все така пластична и артистична. С нов имидж се появи и Жорж. Прическата му придава по-мъжествен вид, категорични бяха зрителите. Още по-женствена и очарователна пък е Вяра с дългите си, вече спускащи се на вълни, коси. Гуланската девойка и Вики явно са имали шанса най-дълго през лятото да шлифоват таланта си по участия и знаеха как да накарат публиката да пее с тях и да иска да ги чуе на бис.

 

САНДРА - ще става топмодел, КЛАВДИЯ - катастрофира, ДЕЯН и ВИКИ – заживяха заедно, МАРИН – без гадже

Какво се случва с академиците? Какво им предлага най-добрият драматург – животът? Дали е главна звездна роля?
Оказва се, че бившите обитатели на тв къщата в Бояна отдавна са приземили очакванията си за богатство и слава и са ги свели до много работа и по-малко звезден блясък.
„А аз си мислех, че ни очакват едни рекламни договори“, така с разочарование коментирал излъганите си надежда Ивайло. Нахаканият ямболия май ще остане разочарован дори от малката хитруша Клавдия, защото сливенската перла иска да поддържа с баткото само приятелски отношения.
Запознати твърдят, че миньонката е прозряла какво бъдеще всъщност я очаква с Ивайло. В живота й има и друга драма. Дни преди концерта в зала № 1 на НДК Клавдия катастрофира. Момичето не се отървало само с уплаха, но и получило наранявания по главата, които за радост на Клавдия не се оказали сериозни.
Ако при Ивайло и Клавдия нещата вървят към очакван финал, то при Деян и Вики историята придобива не съвсем очакван от злонамерените развръзка. Те живеят заедно и лудо се обичат, уверяват близки до двойката. Любовта им обаче не пречи да си вземат изпитите и да развиват успешно кариерите си. „Д2“ дори подариха песен на двамата млади. Деян усилено учи занаят от бандата, докато Вики вече спечели с групата си, „Виктория бенд“, конкурса за млади таланти на „БГ радио“.
Трогващи всяка чувствителна душа страсти изгарят Даниел и Мариела. Двамата също делят общ покрив и ходят навсякъде заедно. И Дани, и Мариела са записали вече по една песен. Междувременно Даниел се изявява и със своята банда „Фреш“.

Първата, излязла от академията – Аксиния, вече е студентка по финанси в Свищов. Момичето не осъществи мечтата си да учи журналистика в София, но за сметка на това му се отваря възможност за успешна кариера.
Изненадващи обрати има и в живота на Вяра. Гулянската девойка според източник от Академията живее с гадже на квартира в столицата. Агент на КОЙ, локализиран в близост до жилището на Вяра, случайно дочул разговор на талантката с нейна приятелка, от който ставало ясно, че Вяра си търси работа, нов любим и освен това иска съвет как да си пусне интернет.
Добрият й приятел Жорж, с когото едва не изпаднаха в интимност, май също вече не споделя дните си с ревнивата си половинка. Никой обаче не знае дали има нова любов или не. С неговата музикална кариера са се заели продуцентите от „Дийп Зоун Проджект”, които са написали песен за таланта.
Люси и Валя по-рядко се намират под светлините на прожекторите. Но техни близки твърдят, че двете девойки имат много участия и се радват на любовта на феновете от цялата страна.
Жокера, който толкова много жадуваше звездния блясък, упорито се труди, за да постигне заслужена слава. Момчето постоянно търси съвети и работи на пълни обороти, хвалят го продуцентите.
Русенската хубавица Александра има всички шансове да се превърне в топмодел. Тя вече има няколко предложения от агенции. Любо от „ТЕ“ е написал първата песен на Сандра.
Какво се случва с победителя от „Стар Академи“ Марин, когото между другото наричат съвсем добронамерено Пандишпанчо?
Пловдивчанинът за свое съжаление все още е без гадже, а както сподели преди няколко месеца пред Риалити шоу, много се надяваше, че ще се сблъска с тълпи от обожателки. Е, такива се намират, но сърцето на таланта все още е самотно.
Казват, че на който не му върви в любовта, му върви в работата. Така е и при Марин. Дони вече му подари песен. Оперната певица Мариана Пашалиева пък записа дует с таланта. Той живее в къща в Бояна с приятели, още не е купил жилище на родителите си в Пловдив.

сп. „Кой“, бр. 249/2005 г.

 

Посетители които разглеждат тази страница: 1

 

 
БГ Топ