Начало Биография Галерия Интервюта Музика Връзки За сваляне Форум За нас
 

 

 

Обиколката на
Star Academy приключи!

Талантите пяха за последно заедно!

Първото национално турне ще остави незабравим спомен у талантите. Уморени, но щастливи всички студенти се прибраха в София.

Като една изпълнена мечта определят младите звезди на Star Academy първите си големи изяви. Всички зали се пукаха по шевовете за шоуто на Марин, Вики, Дидо, Вяра, Жорж, Александа, Ивайло, Клавдия, Диан, Наталия, Аксиния, Мариела, Даниел, Люси и Валя. Всеки един от тях още с появяването си взривяваше феновете. Дълго време след двучасовия спектакъл любимците на публиката раздаваха автографи. Организаторите от „София Мюзик Ентерпрайсис“ и „Банка ДСК“ още по средата на турнето се шегуваха, че ще се наложи да наемат още един автобус, който да извозва само плюшените играчки и сувенири. Единствено на Жокера явно подаръците бяха по-малко, защото той от всеки град си купуваше за спомен пръстен. Концертите заснеха с любителската си камера Клавдия и Ивайло. Двамата документираха всяко пристигане, посрещане и изпращане.

По време на изпълнанията си талантите имаха подкрепата на танцьорите от „Ем Денс“ и „Електрик Форс Крю“ (хип-хоп-брей формация).

Хубавите неща свършват много, ама много бързо. Това важи и за турнето на талантите от Star Academy, което приключи с голям концерт в София – в зала 1 на НДК. Петнадесетте момичета и момчета пяха за последно заедно на една сцена. Въпреки че дадоха всичко от себе си, в атмосферата на концерта се чувстваше тъга заради края на съвместното им вълнуващо преживяване. Петнадесетте препълниха залите и взривиха публиката във всичките десет града, където пяха.

Феновете ще запомнят задълго номера на Ивайло, който се появи на сцената с мотопеда си и падна позьроски от него, или това, че Марин свири на роял. Хубавата приказка обаче свърши и след концерта в НДК талантите се разделиха. Момчетата и момичетата тръгват по свой път и има голяма вероятност някои от тях да станат големи звезди. Да им пожелаем късмет.

сп. „Блясък“, бр. 45/2005 г.

 

Посетители които разглеждат тази страница: 1

 

 
БГ Топ