Начало Биография Галерия Интервюта Музика Връзки За сваляне Форум За нас
 

 

„Ледената принцеса”
продължава да обича

• С Дидо са по 24 часа заедно
• Най-важните съвети към бедещите таланти:

Не се страхувайте!
Не се депресирайте!
Стегнете се!

Вики за себе си:
• Срещу вятъра е трудно.
• Обичам да ям шоколад.
• Мрадя да ставам рано.
• Не разбирам защо трябва да има толкова интриги.
• Чувствам, че животът е супер.
• Сънувам красиви неща.
• Ако бях животно, щях да съм куче.
• Мъжете са най-красивото нещо, което допълва живата ни.
• Жените обикновено спасяват техния живот.

Минути преди колата да откара Вики от „Стар Академи” за снимки за новата й фотосесеия, се срещаме, за да научим какво ново се случва около нея. Вики е точно такава, каквато я видяхме и на екрана преди месеци - на номенти твърде сериозна, но всъщност изключително лъчезарна и със съзнание за това, което е. Бързам да я попитам за Дидо, с когото въпреки камерите в къщата признаха чувствата си. „С предишния ми приятел не сме се виждали изобщо, а с Дидо сме заедно 24 часа в денонощието”, казва тя. Най-новият сингъл на Вики е по негови музика и текст. След не по-късно от седмица парчето ще бъде записано в студио заедно с групата „Виктория бенд”. Песента е на български и е с подчертано рокзвучене, но Вики признава, че понататък е готова да пробва и други стилове за бъдещия си албум. „Амбицията ми е да се задържа в музикалния бизнес. Надявам се, че ще успея, знам, че в България е трудно, но трябва да се пробва”, споделя певицата.

През цялото лято за талантите не е имало и секунда почивка. Всички са били заедно заради поредици от музикални проекти, както и за да подготвят националното си турне. То премина през 10 града, подкрепено от над 100 души екип, 8 камиона с най-модерна апаратура, както и няколко луксозни лимузини и автобуси. В грандиозните концерти се включиха още нацьорите от „Ем Денс” и „Електрик Форс Крю”.

 

„Всеки спектакъл продължава 2 часа, ще изпълним по една солова песен. Очаквайте и нови авторски песни от нас, казва Вики - Популярността изисква жертви. Всички работим много, защото трябва да имаме отговорност към славата и публиката.”

Всички си спомняме, че Вики почти единствена се грижеше за реда, организацията и прецизното изпълнение на задачите. „Предполагам, че това идва от характера ми, но може би това е и въпрос на възпитание. Винаги съм била такава.”

Все още й е трудно да каже дали повече спечели, или повече загуби от „Стар Академи”. „Ако бих могла пак да участвам в такова шоу, въобще не бих се замислила, защото вече знам какво трябва да правя, докато съм вътре в къщата.” За следващия сезон на предаването Вики съветва бъдещите таланти да не се отказват, да не се депресират, да съберат всичките си сили и да покажат на какво са способни. „Защото това наистина са си стри месеца, но те се осъзнават и премислят едва на финала. По-добре е да си кажеш, че можеш да се стежнеш, а не да съжаляваш след това”, завършва тя.

„Вестник за дома “, бр. 40/2005 г.

Посетители които разглеждат тази страница: 1

 

 
БГ Топ