Начало Биография Галерия Интервюта Музика Връзки За сваляне Форум За нас
 

 

Вики, колеги и „БГ Радио“ щурмуват фенове

БГ откритията на радиостанцията превзеха на 1 декември клуб „Мармалад“ в Пловдив. Това е първата официална публична изява на „Виктория бенд“ и новите „БГ Таланти“ на „БГ Радио“ и Jim Beam. Бандата на сладката блондинка изпълни публично песента, с която спечелиха доверието на организаторите. На следващия ден Вики и нейният любим, Дидо, разбраха на официална церемония кой е новият вокал на D_2, а това се оказа Дидо.

Мелодията, спечелила признанието на конкурса „БГ Таланти“, организиран от „БГ Радио“ и Jim Beam, е песента „Сън или магия“, която Дидо написал специално за своята любима Виктория. Малко след като напуснал риалити шоуто, сескапилният мъж само за няколко часа създал парчето. Вики с радост приела музикалния подарък и го предложила на групата си. Тя заедно с момчетата направили аранжимента и композицията била напълно завършена. С нея кандидатствали на обявения от „БГ Радио“ и Jim Beam конкурс. Журито било много впечатлено от парчето. Така „Сън или магия“ на „Виктория бенд“ била номинирана за „БГ Талант“ на 2005 г. Песента вече се излъчва ексклузивно по радиостанцията. Тя ще се състезава с още три парчета за голямата награда на радиото. Победителят ще стане известен през март 2006 г., когато ще се разбере кой печели правото да снима безплатно видеоклип.

Групата „Виктория бенд“ поставя началото си преди три години. Тогава все още не толкова популярната Виктория се събира с няколко момчета и започват да свирят по софийските клубове. Талантите обаче не се задоволяват с това и започват да обикалят чуждите държави. Изявите им зад граница са сезонни, тъй като основната цел на музикантите е да пробият на родна сцена. Затова и винаги се връщат в България. В момента групата е в състав: Виктория – вокал, Симо Джанголски – барабани, Георги Петров – бас китара, Иво и Миро – китара.

сп. „Блясък“, бр. 48/2005 г.

 

 

Посетители които разглеждат тази страница: 1

 

 
БГ Топ