Начало Биография Галерия Интервюта Музика Връзки За сваляне Форум За нас
 

 

 

Интервю с Вики по
„БГ Радио“

Вики
след обявяване на годишните номинациите
на „БГ Радио“

„БГ Радио“ (Симо): Най-напред чуйте и коментара на Любо от група “ТЕ” точно за тази номинация.

 

„БГ Радио“ (Богдана): Любо, Вики е номинирана в категорията БГДебют, какво ще кажеш, как ще коментираш.

Любо: Не мога да коментирам, тя е .. точно това, което трябва да бъде, тя е дебют, и то много приятен, много силен дебют, аз слушам БГ Радио и знам колко много хората искат да слушат нейния глас.
Вики: Първо, благодаря много на Любо. Ами как да коментирам, аз много се развълнуваха защото знаеш, че това ми е първи път. Все пак това е само номинация, но за мен е много важно и съм много щастилива.

 

„БГ Радио“ (Богдана): Как оценяваш шансовете си в категорията?
Вики: Аз между другото почти не чух, които са останалите, чух само двама трима. Не мога да оценя шансовете си.

„БГ Радио“ (Богдана): Марин, Аксиния, Лора Карадожава, Дичо,
Вики: А значи съм ги чула всичиките. Много голяма конкуренция, така че незнам, честно нищо не мога да кажа. Много се надявам, но...

 

„БГ Радио“ (Богдана): Виж наште награди сигурно занеш всичко зависи от слушателите какво ще кажеш на тях за да подкрепят теб.
Вики:
Айде сега дойде трудната част. Какво да им кажа, естествено че ще ги помоля така директно да гласуват за мен. Аз съм благодарна на всички, които досега са гласували, Дидо тука ми пречи извинявайте и ме разсейва, много съм благодарна на всички които досега са гласували искам всичик да знаят, че това е много важно за мен, дори и да не се спечели наградат и т.н. за мен най-важно е гласът на слушателите и на феновете и въобще на хората, които ни слушат и ни харесват. Много им благодаря и се надявам все така да продължават да ни подкрепят. Моля ви подкрепете ме още веднъж поне.

 

„БГ Радио“ (Богдана): Ние ставаме на 5 години заеш и това са ни петите юбилейни награди. Какво ще пожелаешш на „БГ Радио“.
Вики: Честит рожден ден на радиото, малко предварително. Пожелавам на целия екип, тъй като аз имам щастието да познавам почти всички ви от екипа, пожелавам ви да бъдете все така усмихнати, радостни, работливи, щастливи, все така да бъдете един цял екип, всичко да ви върви много, много хубава работа, въобще всичко най-добро и много здраве.

 

„БГ Радио“ (Богдана): Много ти благодаря, късмет и стискаме палци.

 

 

Посетители които разглеждат тази страница: 1

 

 
БГ Топ