Начало Биография Галерия Интервюта Музика Връзки За сваляне Форум За нас
 

 

 

Един ден на:
Вики и Дидо

Днес ще разберем как минава денят на още един Талант от Star Academy. Всъщност те са двама, но са като едно цяло. Тя е невероятен човек с изключителен дух- силна, борбена, интелигентна. В Академията нямаше задача, с която да не може да се справи. Няма нито една номинация и е една от финалистите в шоуто.

Той... хммм, е красавецът, мачото, мъж един път. Групарят, който сбъдна мечтата си и вече е вокалист на Д_2. Любовта между тези две талантливи души премина през какво ли не. И сега, вече няколко месеца по-късно, те са все така заедно и все така подкрепящи се един друг. Това са двама от вашите любимци - сладураната Вики и чаровникът Дидо!

- А училището? Спомняш ли си още, че си студентка?

Може би някои от вас знаят, а може би не, но Вики и Дидо са заедно повече от всякога. За тях Академията продължава... Преди няколко месеца те заживяха заедно и в реалния живот. Няма да им е много трудно да си паснат. Освен, че Академията ги научи на толкова много неща, те се научиха и да съжителстват заедно. И ние с вас ще погледнем по-отблизо как се справят и дали им е все така забавно! В момента се намирам в едно много приятно апартаментче на пъпа на София, където е ,,семейното” гнезденце на Вики и Дидо. Те живеят на шестия етаж и са късметлии... нямат асансьор (ха- ха- ха).

- В Академията денят ви започваше с фитнес, танци, пеене... а сега?
Вики:
Обикновено Дидко става пръв и отива да купи закуска и понеже си нямаме асансьор, така той прави сутрешната си тренировка.
Дидо:
Докато закусваме заедно, се радваме и си играем с нашия трети член на семейството, персийското ни коте Миси!

 

- И цял ден си откарвате заедно, гушнати с котето!?
Вики:
Не, за съжаление колкото и да ни се иска да сме заедно през целия ден, трябва да се разделим, защото всеки има свои задължения.

- Дидо, разкажи ни какво правиш след това?
Дидо:
Напоследък съм по интервюта всеки ден. След като приключа с тях, с колегите от Д_2 отиваме на фитнес. С момчетата много се забавляваме, минаваме през сауната, после на масаж, басейн - така релаксираме преди репетиция.

 

- Колко често репетирате?
Дидо:
Всеки ден след фитнеса сме в репетиционната. Преди да започнем творческия процес, си взимаме бутилка ,,Видинско Мерло”.

 

- При теб Вики какво се случва след като Дидо тръгне по неговите си задачи?
Вики:
Вяра, моите дни протичат по доста различен начин. Едното от нещата е, че ходя на уроци по корейски. С бандата сме били в Корея и от там започнах да се интересувам и да изучавам корейския език. Той е доста сложен, но се справям както с всичко, с което се захвана.

 

- Сетих се, че много обичаш народните танци и танцуваш от малка. Продължаваш ли с тях?
Вики:
Да всеки вторник и петък ходя на репетиции на народни танци, където помагам на майка си в обучението на нови танцьори.

 

- Вече отдавна помагаш на майка си. Не мислиш ли един ден сама да преподаваш народни танци?
Вики:
Правя го всеки четвъртък и неделя. Ходя на курс по български народни хора в студио ,,Денс зоун” във фитнес ,,Central Park”.

 

 

Вики: Да, едната ми специалност е Публична администрация, а втората е Български танци. Всяка събота и неделя до обяд съм на лекции.

 

- При теб наистина е доста интересно и забавно. Занимаваш се с толкова много различни неща. Къде е мястото на музиката? Намираш ли време и за нея?
Вики: Дааа, задължително един път в седмицата съм на урок по пеене. Понякога репетирам и с групата ,,Виктория бенд” и от време на време свирим във ,,Funky’s musichall”

 

- Двамата сте доста ангажирани. Кога ви остава време да се видите?
Дидо:
Обикновено след всичките ни ангажименти се прибираме вкъщи и тогава сме си заедно. През деня се чуваме по телефоните около 100 пъти, защото просто не можем един без друг.
Вики: Дидко понякога се проявява като готвач и прави много вкусни спагети.
Дидо: А Вики прави невероятен миш-маш.

 

- Освен, че си говорите, какво друго правите вечер, когато се приберете вкъщи?
Дидо:
Гледаме телевизия, а аз лично се радвам на трите си жени - Вики, Миси и китарата. Абе, общо взето, сме като пенсионери.

 

- А приятелите?
Вики:
За съжаление покрай всички тези ангажименти не ни остава много време да се виждаме с приятелите си, но все пак понякога в събота или неделя ходим на кино с тях или излизаме в някое заведение да разпуснем.

 

- А забавната баба Бони как е, какво прави? Ходите ли й на гости, когато сте по-свободни?
Дидо:
Баба Бони е добре и с все така прекрасно чувство за хумор. Когато й гостуваме, тя ни гощава с много вкусни манджи.

 

- Как се чувствате след Академията?
Вики:
Случките след Академията не ми повлияха много добре и затова се опитвам да мисля само в перспектива за живота ми с Дидко и за нови парчета.
Дидо: Аз се чувствам перфектно, най-накрая имам възможността да се занимавам през цялото време с музика. Също така спечелих една голяма любов, която се надявам да продължи вечно.

- С кои от Талантите сте в по-близки отношения?
Вики: По принцип поддържаме отношения с абсолютно всички, но за жалост не ни остава време да се виждаме редовно.

 

- Разпознават ли ви често по улиците?
Дидо:
Вики по-често, а мен по-рядко, защото съм заприличал на хипи покрай рок музиката.

 

- Къде посрещнахте Новата година?
Вики:
На Нова година имахме концерт в ,,Златни пясъци” с Дидко и Д_2. Изкарахме си супер яко, защото освен че свирихме, се забавлявахме.
Дидо: Замъкнах Вики против волята й в турска баня, след което тя отказа да излезе от там и плувахме в басейн.

 

- Дидо, разкажи ни за новата си песен ,,Тук и сега”!
Дидо:
В началото на март ще снимаме клип към нея. Валери Милев ще е режисьорът, текстът е на Александър Петров и Д_2, а аранжиментът си е изцяло на групата. Парчето е мастерирано в Щатите, закъдето заминаваме с Д_2 през март, за да запишем новия ни албум. Престоят ни там ще бъде документиран.

 

- Вики, сега ти ни разкажи за твоята песен!
Вики:
С нетърпение чакам да дойде краят на март, защото тогава е финалът на конкурса БГ Таланти и тогава ще видим с групата дали ще спечелим наградата за продуциране на видеоклип към парчето. В момента доста усилено работя и по други проекти, но засега ще ги запазя в тайна.

сп. „Блясък”, бр. 7/2006 г.

 

Посетители които разглеждат тази страница: 1

 

 
БГ Топ