Начало Биография Галерия Интервюта Музика Връзки За сваляне Форум За нас
 

 

 

Вики и Дидо: любов по ноти

"Вики е малко по-напред с годинките като мислене. И като истински Козирог е адски амбициозна, казва Дидо и то не зад гърба й. Аз съм по-емоционален и първичен, обмислям нещата, но когато реша се хвърлям с главата надолу и това е! Не се колебая много, въпреки че девизът на зодията ми е „Аз се колебая”.

И двамата бяха сред главните действащи лица в "Стар Академи", които претърпяха развитие по-скоро в личен план. Прекрачвайки "затвореното пространство", русата амбиция остави навън своя приятел без мисъл в посока раздяла. Няколко седмици преди да влезе в Академията, Дидо пък излиза от двегодишна връзка.

Но намира утеха в девойка, която известно време беше първа писта на концертите. Постепенно животът на новоизгряващите звезди тотално се промени: уроци, танци, публични изяви и неудържима енергия от напиращи хормони.
Чувствата не могат да се контролират, категоричен е фронтменът на Д_2.Макар и зародили се между затворени стени, сред страх от хорските брътвежи и въпроси с неясни отговори относно после. Страховетв и колебанията притискат по-скоро Вики. Целта на влизането й е да е максимално вглъбена в задачите и да покаже най-доброто на което е способна. Месеци след шоуто тя все още разсъждава върху случилото се,готова да се упреква: "Мъчно ми е, че ме развалиха." Покрай останалите се поотпуснах и започнах да правя глупости, да се лигавя и да се оставям някакви други неща да ме водят. Връзката ми с Дидо, когото безкрайно много обичам и той прекрасно знае, че съм щастлива, защото сме заедно, също не трябваше да се развие вътре и по този начин.Емоциите ми също ми повлияха психически, а в крайна сметка бях там за друго! Стана меле, спрях да се боря.... Затова на няколко пъти исках да си ходя. Но явно всичко е Божа работа и вероятно така е трябвало да стане."
Почитателката на рокзвученето недоволства и от обучението, което я е върнало с 10 крачки назад. Вече ги е наваксала, дори е прибавила още толкова в израстването си като певица. Но пак й е мъчно, защото многобройните фенове на шоуто не са видели истинските й възможности като певица. Малко е удовлетворена от изявите заедно с групата си във "Фънкис", но не съвсем, тъй като аудиторията е далеч по-ограничена.
Че е безкрайно напориста личи от многобройните занимания, с които се е захванала. Учи публична администрация и народни танци, потропва два пъти седмично народни хора, инати се над корейския език. Не са й чужди и битовизмите, откакто живеят с Дидо. Пазарува и сама носи торбите чак до шестия етаж, не че здравенякът не си предлага услугите, но тя е от тези жени,които искат да се справят с всичко сами. Така е възпитана. Той пък държи да е кавалер, но все среща отпора й. Добре, че сладураната не е добра в готвенето, та вокалът на воля импровизира в кухнята. Всичко останало в домакинството е неин приоритет. По равно май си делят любовта помежду си, както и тази към миниатюрната рошла -персийката Миси, която обаче повече мърка в ласките на Дидо.

Дидо, които определено извади най-голям късмет от всички участници,нищо че не взе кинтите. Неговите академични спомени са по-различни от тези на любимата му: "За мен нямаше зло... Наистина преподаватели по хорово и поп-пеене на мен и Вики не ни помогнаха много, но както и да е. По-скоро ми тежеше, че с нея постоянно се криехме, а не намирах смисъл в тази криеница. Чувствата, които изпитвах към Вики, не ги показвах,заради момичето, с което преди това се бях свалил. Но по важно е, че това, което се случи между нас е истинско. Нормално беше сред млади хора с общи интереси да се родят близост и приятелства, някои трайни, други по-нетрайни. Заедно се забавлявахме и преживявахме всички притеснения, угризения и недоволства, разочарования преди и след концертите. Всичко това ни сближи.

Когато си затворен емоцията е три пъти по-силна, отколкото ако си навън, смята Вики, която и в Академията и сега таи огромна доза страх какво ще кажат близките й, защото адски й пука от това. Притеснения относно бъдещето на новата си любов няма и не е имала. Защото е сигурна в себе си и знае какво иска. Обратно на нея Дидо предполагал, че половинката му няма да издържи психически и това ще е краят на отношенията им. Опитвал се да я убеди, че истинските й приятели, ще я подкрепят, назависимо дали са съгласни с постъпките й. "Направих това, което исках - такъв съм, заковава хубавецът. Ако близките ми се отрекат от мен в подобен момент, дори и да не съм прав, значи не са ми никакви. Убедил съм се, че истинските приятели остават с теб, каквото и да направиш."

сп. „Хай-клуб“, бр. 27/2006

 

Посетители които разглеждат тази страница: 1

 

 
БГ Топ