Начало Биография Галерия Интервюта Музика Връзки За сваляне Форум За нас
 

 

Деян и Вики:

Виждаме се
главно през нощта и по интервюта

След като стана член на Д-2 през декември след един доста изнервящ изпитателен срок, Деян най-сетне се е успокоил и бачка усилено с групата. И понеже почти не му остава време да се вижда с любимата си Вики, двамата взеха конструктивното решение да заживеят заедно. Нанесоха се в къща на дядото на блондинката, за да съчетаят любовта с ангажиментите. „Май се виждаме основно през нощта и по интервюта“, шегуват се двамата.

Обновеният състав на Д-2 вече издаде пилотното парче „Тук и сега“ от албума, който ще излезе през май, и сега се готвят да снимат клип с режисьора Валери Милев. Надяват се да успеят да пуснат още един сингъл, преди тавата да излезе на пазара. Парчетата ще записват в САЩ под надзора на продуцента Лени Кордола. Песните ще са в два варианта – български и англоезичен.

Сега ежедневието на Деян е доста забързано. Сутрин ходи с другите двама фитнес маниаци – Десо и Краси – на тренировка, след това отиват в репетиционната. „И там почваме щуреенето.“ Подхвърля се идея, почва да се обсъжда, всеки вкарва своите елементи в нея, докато им се ибзистри нещо, което всички харесват. „Денят ни минава в свирене, свирене, свирене – до побъркване. А когато се уморим, пускаме си концерти на любими банди.“

Що се отнася до Виктория, тя чака резултатите от конкурса за млади таланти на „БГ радио“, а момчетата от „Виктория бенд“ заминаха за Южна Корея.

Вики е номинирана за парчето „Сън или магия“, което Дидо написа специално за нея. “С нетърпение чакам да обявят победителят в края на март, защото голямата награда е видеоклип.” Междувременно Вики, която от малка се занимава с народни танци, ни довери, че от миналата седмица е започнала да води курсове по български хора. Русокоската се подвизава като учителка на две места – във фитнес център „Сентръл парк“ и в читалище „Средец“ в Хиподрума.

сп. „КОЙ“, бр. 265/2006 г.

 

Посетители които разглеждат тази страница: 1

 

 
БГ Топ