Начало Биография Галерия Интервюта Музика Връзки За сваляне Форум За нас
 

 


Вики: Искам да правя няколко неща наведнъж

Имам планове да се захвана по-сериозно с мзиката, но това ще стане малко по-нататък, обещава единият от талантите на „Стар Академи”

Добре познатата ни от "Стар Аkageмu" Buku от okoлo седмица е във Варна. Причината - предаването "Любими песни за любими хора" на БГ радио, на koemo тя е Водеща заедно с Hacko. В мopckama столица двамата ще останат до 1 септември.

- Как се чувствате като радиоводеща, при това на открито?
- Точно защото сме на открито, прекалено добре се чувствам. Бях притеснена в началото как ще се спра вим сред хората, но се оказва, че ми е много по-добре, когато всичко е на живо. То иначе пак излъчваме на живо, но е друго, когато се срещаме лице в лице сьс слушателите ни. И се чувствам по-добре, отколкото в студиото. Много е весело.

- А музиката къде оста на?
- Музиката е около нас - българска музика, БГ радио... Шегувам се. За момента никакви проекти нямам просто защото много други неща са ми на главата, с които имам да се справя първо. И след това евентуално ще мисля за собствена музика.

- Сега сте във Варна, Деян не е тук. Как преодолявате раздялата?
- Това не е никак малък проблем за нас. Доста често пътуваме и двамата и не можем да се засечем – да са по едно и също време пътуванията. Или аз пътувам, а той си е вкъщи, или той пътува, а аз не. Сега същото се очертава и за следващите два месеца, за което ние много мъчно. Но няма как, това са рисковете на професията. Но пък се чуваме по 3-4 пъти на ден, колкото имаме възможност. Пишем си есемеси и така поддържаме връзка, за съжаление.

- Деян беше казал, че обича да Ви изненадва. А Вие как успявате да го изненадате?
- Не знам дали го изненадвам много. Понякога му пускам поздрав по радиото без да го предупреждавам, ако знам, че слуша. И така...

 

- Мислите ли за общ музикален проект двамата?
- Би било интересно наистина, но засега нямаме такива намерения. Той първо има много работа с "Д_2". Издадоха албума си, сега ги чака турне. Така че първо групата да си свършат тяхната работа с новия вокалист, пък по-нататък, ако решат, можем да направим нещо заедно. Но засега нямаме такива намерения.

- А как обичате да се забавлявате?
- Предполагам както всички хора - ходим на заведения с приятели, на кино... Всякакви такива неща, които ни измъкват от ежедневието, от работата...


- А има ли някакви планове да продължите по-сериозно с музиката?
- Само с музика не знам. Аз винаги съм обичала да се занимавам с много неща едновременно. Само с едно не мога. Дори в момента работя на две места, не е само радиото. И то не поради нещо, а защото така ми харесва. Дори искам и трета работа да имам. Искам да се занимавам с колкото се може повече неща. Така че няма да се занимавам само с музика. Пак ще са три-четири работи на главата
ми. Но да, имам такива планове да се захвана по-сериозно с музиката. Работя с бившия вокалист на "Стейн" Гепи някои неща, но както вече казах, има други неща около мен. А и от пролетта насам като тръгна да правя някоя песен по-сериозно и ми се случва нещо, което не е никак добро и ме спъва. Затова съм оставила за малко музиката настрани. Надявам се всичко да се развие добре занапред и с нови сили да излезе нещо хубаво.

- Казахте, че искате няколко работи накуп. Това не е ли малко изморяващо?
- Понякога ме изморява. Тогава имам нужда 3-4 дни нищо да не правя, но после ми писва и почивката. И веднага пак се захващам с всичко едновременно.

- Въпреки че мина известно време от "Стар академи", продължават ли да Ви разпознават по улица та?
- Честно казано, много ме спират. Може и нескромно да прозвучи, но във Варна често ме разпознават. Хората малко са позабравили "Стар академи", но пък много от тях вероятно сега си припомнят за мен благодарение на БГ радио и "Любими песни за любими хора". Особено тук, във Варна, всички, които идват да си поръчат песни,знаят, че аз съм Вики от "Стар академи". Спират ме по улиците, запознават се с мен, искат автографи. Така че все още я има тази еуфория, поне за мен.


- Погледнато сега отстрани, кои емоции в шоуто бяха повече - положителните или отрицателните?
- Има и много плюсове, много минуси. Трудно ми е да кажа кои са в повече. Положително беше, имаше хубави емоции. Хубави спомени останаха за някои, за някои като мен не толкова хубави, но това е друга тема. Има и много минуси, разбира се. Това да те спират на всяка крачка и да не можеш да направиш нищо, без да те познаят, не е никак приятно понякога.


- Мислите ли за почивка?
- Нямам възможност за почивка това лято. Моята почивка сега се съчетава с работата. Опитвам се, докато сме във Варна с предаването, и да си почина.

в. „Народно дело”, бр. 203/2006 г.

 

Посетители които разглеждат тази страница: 1

 

 
БГ Топ