Начало Биография Галерия Интервюта Музика Връзки За сваляне Форум За нас
 

 

 

В месеца на влюбените тук можете да прочетете за най-красивата любовна история пламнала между двама талантливи, умни и красиви млади хора в едно телевизионно риалити шоу. Това е любовта на нашите любимци Вики и Дидо, която беше много критикувана в началото от доста хора, а времето показа, че тя е толкова силна и истинска за каквато само в приказките се разказва!

Всичко започна почти в самото начало на звездната академия по „Нова ТВ“ между двама от най-добрите и талантливи участници. Всеки от тях си имаше своя връзка преди да влезе в Академията, но живота ни поднася толкова много изненади, че човек понякога не би могъл и да предполага какво ще му се случи в следващия момент.

Истинската любов връхлита като бурен ураган без да пита дали си готов за нея, важно е само да не я изпуснеш. Мисля, че и Вики, и Дидо успяха да я разпознаят и да се възползват от шанса, който съдбата дава веднъж в живота. Може би изолацията в която трябваше да живеят им даде възможност да се опознаят по-добре и да разберат, колко много общи неща има между тях. И двамата са много сериозни и интелигентни хора и затова дълго време прикриваха чувствата си един към друг, от една страна за да не наранят своите гаджета отвън, и от друга ­ за да не бъдат критикувани, че се занимават с неща не за които са влезли в Академията. Но стрелата на Амур беше пронизала толкова дълбоко сърцата и на двамата, че накрая те се предадоха пред силата на чувствата си.

Любовта на Вики и Дидо беше едно от най-коментираните неща през последните два месеца в Академията, а дори и след това коментарите не спряха, защото много хора смятаха, че връзката им е евтин трик за да се харесат на зрителите. Изказваха се какви ли не абсурдни мнения по техен адрес, но може би това е заложена черта в характера на българина ­ да подхожда с недоверие към всичко красиво и истинско. Двамата бяха подложени на голям стрес и напрежение по време на шоуто и злобните коментари и SMS-ите които получаваха по техен адрес изостряха още повече до краен предел нервите им, но това, че се държаха здраво един за друг им помогна да се справят добре със задачите си и да се представят достойно.

Чуха се мнения, че ако не е била връзката на двамата, може би Вики е щяла да спечели първото място на финала на Star Academy, но тя излезе най-големия победител от това шоу, защото спечели нещо много по-голямо и истинско, което не се купува със 150 000 лева. Любовта на един също толкова прекрасен човек като нея – на Дидо.

Ние хората, които истински обичаме Вики и ценим големия й талант, който притежава можем само да се радваме на тази красива любов и да я подкрепяме във всички нейни решения.

Честит Свети Валентин, Вики и Дидо!
Обичайте се много, защото няма по-прекрасно нещо от любовта в този живот!
Ние също ви обичаме!

 

Посетители които разглеждат тази страница: 1

 

 
БГ Топ