Начало Биография Галерия Интервюта Музика Връзки За сваляне Форум За нас
 

 

 

ГЕПИ записа песен с Вики от Star Academy

След старта на соловата си кариера в началото на годината с композицията "A Matter of Time", записана с помощта на музиканти от D_2, Gravity Co. и Матакка, преди броени дни Гепи приключи с работата и по втората си авторска песен в Стейн Студио. Заглавието й е "Rootsick", музиката и аранжимента отново са дело на Гепи, текста е на Й. Алокин и Велиса В., а в записите на вокалните партии специално място играе гласът на Виктория Арсова, нашумяла с участието си в телевизионното предаване "Star Academy".

За разлика от „A Matter of Time”, чийто студиен състав включваше цели 8 души, „Rootsick” е записана само от Вики и Гепи, отговорен за вокалите, програминга, синтезаторите, китарите и мастеринга на песента. Смесването е дело на Десо Велчев, а продуцент, разбира се, е Стейн Студио.
„Rootsick” вече може да бъде чута и „свалена” напълно легално и безплатно тук:

 

http://www.stainstudio.com/stain/index.php?go=news&type=show_news&news_id=115

 

Междувременно, Гепи продължава да доизпипва българския вариант на „A Matter of Time”. Същата съдба се очаква да сполети и „Rootsick”, както и всички следващи композиции, които ще намерят място в предвидения за издаване в края на годината дебютен албум на проекта...

 

„A Matter of Time” може да изтеглите от тук:
http://www.stainstudio.com/stain/index.php?go=pr&mod=artist&type=show_news&id=8&news_id=79

 

http://www.stainstudio.com
http://www.myspace.com/geppystain
http://www.myspace.com/stainstudio

 

 

Посетители които разглеждат тази страница: 1

 

 
БГ Топ