Начало Биография Галерия Интервюта Музика Връзки За сваляне Форум За нас
 

 

БИОГРАФИЯ

Вики на море
Когато човек се ражда няма представа какво му е отредила съдбата и какъв път ще трябва да следва, за да докосне мечтите си.
И Виктория не е имала представа, че съдбата й е предопределила да бъде под светлините на прожекторите.
Родената на 17. 01 1983 г. в София, Виктория още преди да проговори се влюбва в магията на народните танци. Това е така, защото майка й е хореограф в ансамбъла за народни танци към читалище “Средец” и малката Вики прекарва по-голяма част в залата.
С ансамбъла тя обикаля Турция, Гърция, Македония, Франция и др., където показват многообразието и красотата на българските народни танци. По-късно за кратко е приета в състава за народни танци на Формация “Етника”. Танците й дават любовта към музиката, умението да работи в екип, да бъде организирана и да извлича максимума от себе си.
Вики на море
Увлечена по танците Виктория за малко да пропусне да открие таланта си на певица. Почти случайно тя открива дарбата си и започва да ходи на уроци по пеене. Попадането й в хора на маестро Ангелов още повече й дава сили и амбиция да продължи да се развива. Започва да гради стъпка по стъпка музикалната си кариера и усилията й дават първите резултати. През месец май 2003 г. Виктория се явява в предаването за млади таланти “ХИТ-1” и печели не само първото място, но и сърцата на журито и на публиката.
Точно там е моментът, в който птичето кацва на рамото й и упоритата и талантлива Вики не пропуска да го хване. Запознава се с китариста на неизвестна група, който я кани на прослушване за вокалистка. Момчетата от групата много я харесват и така тя започва работа с тях. Кръщават групата на нейно име и така стартира “Виктория бенд”.
Във „Фънкис“ с „Виктория Бенд“

Следват участия в различни клубове в София, където се радват на добър прием от публиката. През месец септември 2003 г. заминават на турне в Западна Европа, което протича успешно. Връщайки се в родината си “Виктория бенд” продължава със своите участия по софийските клубове, които каляват Вики в сценичните й изяви. Групата приема голямо предизвикателство, като заминава през юни 2004 за Сеул – Южна Корея, където свирят в продължение на седем месеца в луксозни нощни клубове.

Връщайки се от дългото турне Вики разбира от приятели за прослушването на риалити шоуто “Стар академи”. Избрана е сред хиляди участници и става един от талантите, които влизат в Академията. Там тя се представя изключително добре и бе една от фаворитките за голямата награда.

Концерт на СА

С невероятния си талант, амбиция, организираност, дисциплина и интелигентност тя не допуска нито една номинация и става любимка както на зрителите, така и на преподавателите. Независимо, че тя не печели финансовата награда, тя спечели много по-ценно нещо – възхищението и любовта на публиката, което я прави истинския победител в шоуто.

След излизането си от шоуто Вики започва многобройни участия из страната. През месец ноември 2005 г. излиза и

дебютната й песен – “Сън или магия”, която участва в конкурса на “БГ Радио” “БГ Таланти” и печели наградата за реализирането на видеоклип.
Концерт на „ЕТНИКА“

Наред с музикалните си изяви тя не оставя народните танци и следването си и завършва успешно висшето си образование по български народни танци. Също така води и курсове по народни хора два пъти седмично. А от месец април се изявява и като водеща в “БГ Радио” в предаването “Любими песни за любими хора”, където се справя отново отлично. В момента продължава усилено да работи върху гласа си, да учи за да завърши образованието си в специалността “Публична администрация”.

 

Посетители които разглеждат тази страница: 1

 

 
БГ Топ